Catatan

Tunjukkan catatan dari 2014

Korean Drama, again and again

Imej
Selesai sudah menonton drama ni. Best gila baq hang. Dalam drama ni, Lee Jong Suk memegang watak sebagai seorang doktor iaitu Dr Park Hoon. Melting ooo tengok dia bedah-bedah orang bagai. Kadang-kadang bila tengok cerita ni, sedih laa, geram laaa. Bayangkan sampai sanggup tunggu setiap episod keluar pada hari Rabu dan Khamis. Tengok gambar bawah ni. Cute nya Park Hoon aku. Hehehe... Kalau laa aku jadi doktor laa kan suatu hari nanti, aku nak jadi macam Park Hoon. Buat pembedahan bukan kerana nak duit tapi nak selamatkan nyawa orang dan bila ada masalah sekali pun jangan mudah putus asa sebab setiap masalah mesti ada jalan penyelesaiannya. Begitu juga dalam pencintaan. Sayang kekasih sekali pun, sayang mak lebih penting. Bukan nak bohong, setiap olah suka duka cerita ni memang touching perasaan aku. ^_^