Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2016

My Life

Imej
Lama sudah rasanya tak menaip. Apatah lagi menulis cerita. Bukannya takde idea ke apa, tapi masanya tiada.                 Rasanya baik straight to the point ja apa dalam kepala hotak aku sekarang. Aku nak cerita panjang-panjang memang tak laa. Tapi nak start dari mana hahh?                 Baik mulakan cerita pasal sem 1 yang baru habis ni, sebelum ianya basi ditelan zaman. Hahaha.                 Nama pun baru sem 1, ada apa ja… Sapa yang cakap macam tu haa, sem 1 laa penting, keperitan baru nak bermula. Memandangkan aku kat matrik ni ada 2 sem jaa, sem 1 ni sangat berharga. Sem 1 ni lah yang menentukan masa depan aku untuk sambung belajar nanti. Kalau pointer aku bagus, dah tentu-tentu senang ja nak isi upu nanti. Tapi kalau teruk, habislah…

Okey, tak nak cerita yang tu. Nak cerita classmate ar. Tudia wajah-wajah classmates aku. Bagi aku depa semua baik-baik belaka, sporting-sporting belaka, pandai-pandai belaka dan lawa-lawa belaka. Depa lah yang banyak dorong aku belajar dala…